SORTIDA DE PARES I MARES

El cap de setmana 14 i 15 d’abril hem realitzat la tradicional sortida de pares, mares, germans, germanes i tots els infants de l’esplai.

Hem anat a la casa de colònies Cal Petit, a Vilanova de Meià. Una casa magnífica, de fet la mateixa que anirem per les colònies de l’estiu. Aquí us deixem l’enllaç perquè hi doneu una ullada: http://www.calpetit.net/c/ 

El cap de setmana ha sigut molt emocionant. Van arribar dos directors del càsting dels Pastorets que havien rebut una nota que una de les seves participants, l’Aranya Nyina, l’havien matat. De seguida vam trucar a uns detectius perquè ens ajudessin a trobar qui havia sigut l’assassí o assassina, quina era l’arma del crim i a quin lloc s’havia produït. Els possibles sospitosos i sospitoses eren els personatges dels Pastorets. 

A la tarda vam descobrir que una cullera gegant havia sigut l’arma del crim. I a la nit vam anar a un judici en el qual, cada grup de famílies, va haver d’acusar algun personatge, i gràcies a la feina que havien estat fent i investigant els detectius vam descobrir que el Jeremies i la Marta havien sigut els culpables!

L’endemà, els detectius ens van portar un mapa que els hi havia donat el Jeremies i la Marta indicant a on hi havia el cos de l’Aranya Nyina, i tots i totes plegades vam anar a buscar-la. Vam arribar fins a un poble i allà ens vam trobar a l’Aranya estirada a terra sense moure’s però ens vam posar a cantar la cançó del 35é de la Teranyina i es va despertar. Tot i això, van venir unes metgesses i se la van endur a l’hospital.

Ha sigut un cap de setmana ple d’emocions i aventures, però amb tota la família de l’Esplai la Teranyina unida hem aconseguit que l’Aranya Nyina sobrevisqués i ens pugui acompanyar i teixir la teranyina molts més anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *